TARIEVEN

Tarieven

Door het gebruik van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief voor een chauffeursdienst zult u daarom nergens anders aantreffen!

Ter kennismaking betaalt u voor uw eerste rit met een student chauffeur slechts 
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Het normale tarief bedraagt € 29,35 per uur (excl. BTW)

In rekening worden gebracht de uren die de chauffeur chauffeurend (=rijtijd), c.q. wachtend (=wachttijd) ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waarbij naar boven afgerond wordt op één vierde uur. De door de chauffeur gemaakte reistijd (voorrij-uren) wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen een half uur heeft kunnen bereiken. Is de door de chauffeur gemaakte reistijd langer dan een half uur dan wordt het eerste half uur van zowel de reistijd voor de rit als de reistijd na de rit (bij hetzelfde vetrek- als eindpunt) niet in rekening gebracht.

Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht, behalve bij een directiechauffeur waarbij dit minimaal 4 uur is. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven, maar wel wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht. Dit geldt ‘s avonds vanaf 22.00 uur. De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 10 uur zijn € 15,-.

Doordat onze chauffeurs studenten zijn en beschikken over een OV-jaarkaart zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen. Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van € 0,42 ct per km worden doorberekend. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend aanvangen ofwel bij ritten waarbij ’s avonds laat pas het eindadres wordt bereikt.

U kunt natuurlijk ook direct kosteloos online een offerte aanvragen!

Tarieven

OFFERTE AANVRAGEN